Otobüsçüler, Anfaş CityExpo Fuarı'nda toplanacak

22 Mart 2012 Perşembe 15:50
Otobüsçüler, Anfaş CityExpo Fuarı'nda toplanacak






ANTALYA (CİHAN)- Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Bölge Toplantısı'nı, Anfaş CityExpo Fuarı'nda gerçekleştirecek. TOFED Genel Müdürü Mevlüt Bayrak, Türkiye genelinde federasyona bağlı 72 derneğin faaliyet gösterdiğini belirterek, 28-30 Mart 2012 tarihleri arasında Expo Center'da düzenlenecek CityExpo fuarı kapsamında Antalya Bölge toplantısını gerçekleştireceklerini bildirdi.

Toplantıya Antalya Bölge Başkanlığı'na bağlı derneklerle firmaların sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin katılacağını belirten Bayrak, Fuarda TOFED olarak bir standımız bulunuyor. 29 Mart günü stantta davetlimiz olan sektör temsilcileri ile buluşup, öğle yemeği yiyeceğiz. Ardından fuarın toplantı salonunda bölge toplantımızı yapacağız. Toplantının ardından sektör mensuplarımız ile fuarı gezeceğiz. dedi.

Genel Müdür Bayrak, Antalya Bölge Toplantısı nedeniyle merkezi İstanbul'da bulunan federasyonun Genel Başkanı Mehmet Erdoğan ile birlikte TOFED Merkez Yürütme Kurulu üyelerinin de Antalya'da olacağını, Antalya'nın karayoluyla yolcu taşımacılığı sektörünün üst düzey zirvelerinden birine ev sahipliği yapacağını kaydetti. Antalya Bölge Başkanlığı bünyesinde yer alan Antalya Otobüs İşletmecileri Derneği, Afyonkarahisar Yolcu Taşıma İşleri Acenteleri Birliği, Burdur Otobüs İşletmecileri Derneği, Alanya Otobüsçüler Derneği ve Tavşanlı Otobüsçüler Derneği ile Batı Akdeniz bölgesinde faaliyet gösteren firma, yazıhane sahipleri ile üst düzey yöneticilerinin de katılacağı toplantıda, sektörün genel sorunları ve bölgesel problemler görüşülecek. Toplantıya katılacak otobüs işletmeleri ve yazıhane sahip fuar çerçevesinde Türkiye'deki belediyeler ve kamu kurumları ile de bir araya gelecek. Yaklaşık 150 firmanın stand açacağı Anfaş City Expo Fuarı'nı 1500'ü belediye, vali, kaymakam, kamu kurum ve kuruluş başkanları, il özel idare genel sekreterleri ve yardımcıları, satın alma daire başkanları ve müdürleri olmak üzere yaklaşık 12 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.