Otoyolda faciadan dönüldü; Gaz tankeri ile hafriyat kamyonu çarpıştı

Atatürk Havalimanı yolunda gaz tankeri ile hafriyat kamyonu çarpıştı. Alev topuna dönen tanker sürücüsü ve kamyon şoförü kazada yaralandı. Yaralı sürücülerden biri hayatını kaybetti..

01 Şubat 2019 Cuma 22:34
Otoyolda faciadan dönüldü; Gaz tankeri ile hafriyat kamyonu çarpıştı






Otoyolda faciadan dönüldü; Gaz tankeri ile hafriyat kamyonu çarpıştı


İstanbul'da Atatürk Havalimanı yolunda hafriyat kamyonu ile gaz yüklü tanker çarpıştı. Facianın eşiğinden dönülen kaza sonrası yolda trafik uzun süre aksadı.

Kuzey Marmara Otoyolu girişinde hafriyat kamyonu gaz tankerine çarptı. Kaza sonrası hafriyat kamyonu alev alev yandı. Ekipler gaz tankerinde yaşanabilecek olası bir patlamaya karşın yoğun güvenlik önlemleri aldı..


Edinilen bilgilere göre kaza, Kuzey Marmara Otoyolu İkitelli mevkii Atatürk Havalimanı istikametinde meydana geldi. Hafriyat kamyonu, önünde seyir halinde olan gaz tankerine çarptı.

Kaza nedeniyle hafriyat kamyonunda yangın çıktı. Kamyon alev alev yanarken, gaz tankerinde de sızıntı meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis sevk edildi.


İstanbul İtfaiyesi'rde görevli özel donanımlı itfaiyeciler yangına köpükle müdahale ederken, polis ekipleri de gaz tankerinde yaşanabilecek olası bir patlamaya karşın yoğun güvenlik önlemi aldı. Otoyolun Atatürk Havalimanı istikameti trafiğe tamamen kapatıldı. 

SIZINTI KORKUSU

İtfaiye erleri yangına köpükle müdahale ederken, polis ekipleri de gaz tankerinde yaşanabilecek olası bir patlamaya karşın yoğun güvenlik önlemi aldı. Otoyolun Atatürk Havalimanı istikameti trafiğe tamamen kapatıldı. Kaza sonrası vatandaşlar tarafından yanan araçtan çıkarılan sürücü Bahattin Albayrak, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada hurdaya dönen tanker ve yanan hafriyat kamyonunu kaldırma çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe yeniden açıldı.

Son Güncelleme: 02.02.2019 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.