Özel birlikler operasyona 'Ölürüm Türkiyem' türküsüyle gitti

Operasyona çıkan özel birlikler Hakkari'de 'ölürüm Türkiyem türküsü çağırarak yola çıktı

31 Mart 2016 Perşembe 15:18
Özel birlikler operasyona 'Ölürüm Türkiyem' türküsüyle gitti








Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde operasyonlar sürerken, bölgeye askeri sevkiyatta hız kazandı. Bugün Van'dan Yüksekova'ya 30 Kirpi tipi zırhlı araçla Jandarma Özel Harekat timleri, komutanları tarafından 'Ölürüm Türkiyem' türküsü eşliğinde uğurlandı.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının ardından hendeklerin kapatılıp barikatların kaldırılması ve PKK'lıların temizlenmesi için operasyonlar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda  bölgeye takviye birlikler sevkediliyor. Van'dan çıkan ve bombalı saldırılara karşı jammerlerin koruma sağladığı 30 araçlık Kirpi tipi zırhlı askeri konvoy, Gürpınar İlçesi'nde "Ölürüm Türkiyem" türküsüyle uğurlandı. Jandarma Özel Harekat timlerinin bölgeye gönderildiği uğurlamada askeri yetkililer konvoyu selamlarken, göreve giden askerlerin moralli olduğu gözlendi.

 
Son Güncelleme: 01.04.2016 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.