Panasonic Lumix GF3 satışta

25 Ekim 2011 Salı 15:21
Panasonic Lumix GF3 satışta






Panasonic Lumix G serisinin en küçük ve en hafif değiştirilebilir lens sistemli fotoğraf makinesi GF3, yeni görüntü sensörü, akıllı fonksiyonları ve kullanım kolaylığı ile herkesin profesyonel kalitede fotoğraf çekebilmesini sağlıyor. Ürünün 14-42 mm standart zum lensli fiyatı 1.399 TL 

Kullanımı son derece kolay, zengin özellikli ve yalnızca 225 gram ağırlığındaki Panasonic Lumix GF3, genelde DSLR makinelerden beklenen profesyonel kalitedeki fotoğrafları kullanıcıların avuçlarının içine bırakıyor. Yüksek kaliteli fotoğrafçılık becerisini ve AVCHD formatında Full HD fimleri cebe ya da el çantasına rahatlıkla sığabilecek bir tasarımda buluşturan Panasonic Lumix GF3, fotoğrafçılık seviyesini ileri taşımanın aynı zamanda ağırlaşmak anlamına gelmediğini kanıtlar nitelikte. Bir kişiye ya da manzaraya yalnızca 0,18 saniyede otomatik olarak odaklanabilen GF3 ile göz açıp kapanıncaya kadar kaybolan anlar ölümsüzleştirilebiliyor. Sezgiye dayalı, kolay bir kullanım sağlayan 3 inç boyutundaki LCD dokunmatik ekran, fotoğraf severlere yaptıkları yaratıcı değişikliklerin görüntüyü nasıl etkileyeceğini, çekimi yapmadan önce görme fırsatı veriyor. Panasonic Lumix GF3, alüminyum gövdesi, dahili flaşı, kolay tutuşu ve dört renk seçeneğiyle mükemmel bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor .

Panasonic Lumix GF3'ün en önemli özellikleri ise şöyle:
" Üstün görüntü kalitesi
" Zarif, ultra kompakt ve hafif
" Dokunmatik ekran
" 12.1 MP Live MOS sensör
" 3 inç Dokunmatik Ekran
" Venus Engine FHD
" Micro Four Thirds Sistem
" 160-6400 ISO
" iA ve iA+(Akıllı Otomatik ve Akıllı Otomatik+)
" 1920×1080/50i Full HD Video Kaydı
" MEGA O.I.S (Optik Görüntü Sabitleyici)


Panasonic Lumix GF3'ün 14-42 mm standart zum lensli fiyatı 1.399 TL, 14mm pan cake lensli fiyatı ise 1.499 TL.

*Nesnenin üzerindeki odaklama GF3'e takılan LUMIX G VARIO 14-42MM /F3.5-5.6 ASPH / MEGA O.I.S (H-FS014042) lens ile ölçülmüştür. Lens konumu "sonsuzluk"tan "2m"ye alınmıştır. Zum konumu geniş menzillidir. Panasonic ölçüm yöntemi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.