Panik atak genç gökyüzünde pankart açtı

24 Ekim 2012 Çarşamba 11:07
Panik atak genç gökyüzünde pankart açtı






Panik atak gencin gökyüzünde yaşadıkları kameraya da kaydedildi. Çılgın genç, yükseklik korkusunu yendiği uçuş görüntülerini bir CD yaparak Ankara'daki arkadaşına gönderdi. 

Yükseklik korkusu olan H.B. isimli genç, Ankara'da ikamet eden arkadaşına gökyüzünde pankart açarak büyük bir sürpriz yaptı. Tandem Pilot Mehmet Tülüoğlu ile yamaç paraşütüne yolcu olarak binen H.B., Gürsu Dışkaya yamaç paraşütü pistinden havalandıktan sonra pankart açtı. Aşığım yanında olamasam da aşığım sana dokunamasam da geri dönüş olamasa da sonsuza dek aşığım şeklinde pankart açan geç, evlenmeyi planladığı kıza olan sevgisini ifade etti.

Uçuşun çok keyfli geçtiğini belirten Uçangiller Yamaç Paraşütü Kulübü'nden tandem pilot Mehmet Tülüoğlu ise Çok hoş bir uçuş oldu. Yükseklik korkusunu yendi. Panikatağı da varmış. İnşallah bundan böyle de uçuş planlıyor. dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.