Pazarlar'da fakir ailelere kömür dağıtımı başladı

07 Aralık 2012 Cuma 14:25
Pazarlar'da fakir ailelere kömür dağıtımı başladı






KÜTAHYA (CİHAN)- Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 230 aileye toplam 2 ton kömür dağıtılıyor.

SYDV tarafından hazırlanan listede adı bulunan ailelere, yaşadıkları mahallelere ve köylere göre sırayla dağıtıma başlandı. Merkez Mahallesi'nden yapılan kömür dağıtım sahasına giden ihtiyaç sahipleri, yetkililerin kontrolünde kendilerine verilen belgeyle kömürlerini aldı. Konu hakkında bir açıklama yapan yetkililer, İlçe merkezi, kasaba ve köylerdeki fakir aileleri belirlemek için bir komisyon kurduk. Kömürler, 25´er kiloluk torbalar halinde her aileye peyderpey veriliyor. Dağıtımı 10 gün içinde tamamlamayı hedefliyoruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.