PKK 23 Nisan'da 25 çocuk kaçırmış

Terör örgütü PKK'nın son bir haftada 25 çocuk kazırdığı ortaya çıktı. Diyarbakır'da aileler tedirgin Polis kaçırılan çocukları arıyor

29 Nisan 2014 Salı 23:17
PKK 23 Nisan'da 25 çocuk kaçırmış






PKK 23 Nisan'da 25 çocuk kaçırmış

Terör örgütü PKK'nın, 23 Nisan etkinlikleri sırasında en az 25 çocuğu kaçırdığı ortaya çıktı. Polis, 1 Mayıs etkinlikleri sırasında yeni çocuk kaçırmalarının önüne geçebilmek için olağanüstü önlemler alıyor.

KAYIP BAŞVURULARI ARTTI

Terör örgütü PKK, çözüm sürecinde silahlar şehir merkezleri etrafında sustururken, adam kaçırma, çocukları dağa kaldırma gibi çok sayıda eylemini sürdürüyor. Çözüm süreciyle silahlı unsurlarını sınır dışına çekmeye başlayan PKK'nın son dönemlerde bölgedeki girişimleri güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Özellikle Diyarbakır kırsalında son iki ayda kaçırma ve araç yakma gibi eylemleri sıklaştıran PKK, gözünü çocuklara dikti. Son dönemlerde birçok aile güvenlik birimlerine çocuklarının kandırılarak PKK'lılar tarafından dağ kadrosuna götürüldüğünü bildirdi. Buna son örnek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaşandı. Lice'de pikniğe giden yaşları 14 ila 17 arasında değişen bir grup örğneci PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Kaçırılan öğrencilerinin sayısının 25'i bulduğu öğrenildi.

 



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.