PKK acıktım dedi, HDP'li vekil aracına erzak yükleyip çıktı

PKK'lı katillere yiyecek taşıdığı ihbar edilen araçtan HDP Kars milletvekili Şafak Özanlı ile çıktı. Jandarma tüm itirazlara rağmen Özanlı gözaltına alındı.

07 Eylül 2015 Pazartesi 13:48
PKK acıktım dedi, HDP'li vekil aracına erzak yükleyip çıktı






PKK acıktım dedi, HDP'li vekil aracına erzak yükleyip çıktı

Türkiye'nin yüreğini yakan Dağlıca'daki kalleş pusunun ardından bugün Kars'tan gelen bir haber siyaset kulislerine bomba gibi düştü. Bir süredir operasyon bölgelerinde PKK'lı katillere kol kanat geren HDP ve BDP'li politikacıların örgüte yiyecek - içecek ve tıbbi malzeme götürdüğü ortaya çıktı.

PKK'lı katillere yiyecek taşıdığı
ihbar edilen araçtan HDP Kars milletvekili Şafak Özanlı ile çıktı. Jandarma tüm itirazlara rağmen Özanlı gözaltına alındı. Ancak dokunulmazlığı gerekçe gösterilerek serbest bırakılırken diğer zanlıların sorgusu sürüyor.

Kars’ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu. Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli’nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüşdü. HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İHA


Son Güncelleme: 07.09.2015 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.