PKK, eyleme katılmayan vatandaşı vurdu

Türkiye'yi kan gölüne çevirmeye hazırlanan Terör örgütü PKK yandaşlarının eyleme katılmayan bir vatandaşı göğsünden ağır yaraladığı ortaya çıktı. Bu arada Diyarbakır ve Bingöl'de bölücü terör örgütü mensubu 4 terörist yakalandı.

11 Ekim 2014 Cumartesi 17:34
PKK, eyleme katılmayan vatandaşı vurdu






PKK, eyleme katılmayan vatandaşı vurdu

Türkiye'yi kan gölüne çevirmeye hazırlanan Terör örgütü PKK yandaşlarının eyleme katılmayan bir vatandaşı göğsünden ağır yaraladığı ortaya çıktı. Bu arada Diyarbakır ve Bingöl'de bölücü terör örgütü mensubu 4 terörist yakalandı.

BİNGÖL'DE EYLEME KATILIN BASKISI

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, "Önemli yurt içi olaylar" başlığı altında paylaşılan bilgiye göre, 9 Ekim'de, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından bir vatandaş, eylemlere katılmadığı gerekçesiyle göğsünden vurularak ağır yaralandı. Yaralı vatandaş, devlet hastanesine kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, güvenlik güçlerine ateş açan dört teröristten ikisi, üç piyade tüfeği, beş el bombası ve iki tabanca ile yakalandı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, bölücü terör örgütüne müzahir 40-50 kişilik bir grup tarafından, Gündeş Köyü bölgesinde, Kara Kuvvetleri 2. Hudut Tugay Komutanlığı Çığlı Üs Bölgesine erzak taşıyan bir sivil kamyon, söz konusu üs bölgesinden Çukurca ilçesine dönüş yaptığı esnada, yolda yakıldı ve araç şoförü darp edildi.

VAN'DA TIR VE LPG TANKERİ YAKILDI

Van'ın Başkale ilçesinde, bölücü terör örgütüne müzahir 15-20 kişilik bir grup tarafından, Gedikbaşı Köyü mülki sınırlarında, Van-Hakkari karayolu, iki ayrı noktada, taş dizmek suretiyle trafiğe kapatıldı ve bir TIR ile bir LPG tankeri yakıldı. Yol daha sonra trafiğe açıldı.

OKULLAR ATEŞE VERİLDİ
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bölücü terör örgütüne müzahir bir grup, bir caddeyi trafiğe kapatırken, Kaymakamlık binasına, Cumhuriyet İlköğretim Okuluna ve güvenlik güçlerine taş ve sopa ile saldırıda bulundu. Olaylar esnasında Cumhuriyet İlköğretim Okulunda maddi hasar meydana geldi.

Tunceli merkezde, bölücü terör örgütüne müzahir 100-150 kişilik bir grup, Türk Telekom ve PTT binalarına, 50-60 kişilik bir grup ise Atatürk Lisesine taş ve molotofkokteyli ile saldırıda bulundu. Söz konusu okulda çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, okul ve binalarda maddi hasar meydana geldi.

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, bölücü terör örgütüne müzahir gruplar, ilçe merkezinde toplanarak, kamu kurumlarına ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerine taş, sopa ve molotofkokteyli ile saldırıda bulundu. Olaylar esnasında, TEDAŞ'a ait bir araç ve bir trafo yakılırken, PTT binasında maddi hasar meydana geldi.

Van'ın Edremit ilçesinde, bölücü terör örgütüne müzahir 10 kişilik bir grup tarafından, Kurubaş Mahallesinde, bir geçici köy korucusuna ait otomobil, molotofkokteyli atılarak yakıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bölücü terör örgütüne müzahir bir grup tarafından kız öğrenci yurdu yakıldı.

Öte yandan dün Bingöl'ün Genç ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist yakalandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ise bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Kara Kuvvetleri 34. Hudut Tugay Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Ortaklar-Hara Tepe yolunu yapan sivil bir firmaya ait bir iş makinesi yakıldı.
Son Güncelleme: 11.10.2014 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.