PKK, kaçırdığı 6 öğretmeni serbest bıraktı

17 Ekim 2012 Çarşamba 16:36
PKK, kaçırdığı 6 öğretmeni serbest bıraktı






ERZURUM (CİHAN)- Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Bulakbaşı köyünde iki silahlı terörist tarafından kaçırılan 6 erkek öğretmen, öğrencilerin ağlaması ve köylülerin teröristleri takip etmesi üzerine serbest bırakıldı.

Karakoyunlu ilçesine bağlı Bulakbaşı köyüne öğle saatlerinde gelen silahlı iki terörist Umut G.S., Ersin K., Soner E., Mehmet K., Lütfü A. ve Enes A. isimli öğretmenleri kaçırdı. Silah zoruyla 6 öğretmeni köy dışına kadar götüren teröristler propaganda yaptırdıktan yaklaşık bir saat sonra bıraktı. Köye dönen öğretmenler daha sonra il milli eğitim müdürü tarafından Iğdır merkeze getirildi. Jandarmaya ifade veren öğretmenler daha sonra ailelerinin yanına döndü.

Aynı yetkililer öğretmenlerin moralinin üst seviyede olduğuna dikkat çekerek, Öğretmenlerimiz yarın öğrencileriyle yine bir araya gelecek. 19 öğretmenin bulunduğu köyde teröristler 6 erkek öğretmenimizi kaçırdıktan sonra serbest bıraktı. Burada köylülerin teröristleri uzaktan takip etmesi ve öğrencilerin öğretmenleri için ağlaması da etkili olmuş. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.