PKK Kampları 15 savaş uçağıyla sabaha kadar vuruldu..

Hava Kuvetlerine bağlı savaş uçakları gece yarısından itibaren geniş kapsamlı operasyon başlattı. Saat 23.00'te başlayan harekat sabah 00.05'te sona erdi. 28 ayrı hedef vuruldu.

09 Eylül 2015 Çarşamba 08:37
PKK Kampları 15 savaş uçağıyla sabaha kadar vuruldu..






PKK Kampları 15 savaş uçağıyla sabaha kadar vuruldu..

Terör örgütü PKK'nın yurt içi ve Kuzey Irak'ta üstlenmeye çalıştığı bölgeler sabaha kadar vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), terör örgütü PKK’ya yönelik Dağlıca saldırısından sonra başlattığı hava operasyonu sürüyor. Diyarbakır’dan kalkan 15 savaş uçağı, örgütün yurt içi ve yurtdışındaki 28 noktasını bombaladı.

TSK’nın, terör örgütü PKK’nın yurtiçi ve yurtdışındaki varlığına yönelik başlattığı hava operasyonu sürüyor. Dün gece yarısı saat 23.00 ile 05.00 arasında, 53 savaş uçağı ile örgütün Kuzey Irak’ta bulunan Kandil, Hakurk, Metina, Basyan, Gare ve Zap bölgelerindeki kamplarını vuran TSK, bugün akşam saatlerinde ikinci bir hava harekatı başlattı. Bu çerçevede, Diyarbakır’dan kalkan 15 savaş uçağı, örgütün başta Kuzey Irak’takiler olmak üzere, Hakkari ve Şırnak kırsalındaki kamplarını bombaladı. Uçakların, toplam 28 hedefi vurduğu öğrenildi. Savaş uçakları, operasyonun ardından başarılı bir şekilde üstlerine döndü.

Hava operasyonu, Son hava operasyonu

Son Güncelleme: 09.09.2015 08:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.