PKK, Tunceli'de Özel Harekat Taburu'na saldırdı

Terör örgütü uzun bir aradan sonra yeniden askeri birlikleri hedef alan saldırılara yöneldi. Tunceli Geyiksuyu köyü yakınlarında bulunan Jandarma Özel Harekat Taburu'nu hedef alan teröristler, uzun namlulu silahlarla saldırdı

13 Ekim 2014 Pazartesi 23:08
PKK, Tunceli'de Özel Harekat Taburu'na saldırdı






PKK, Tunceli'de Özel Harekat Taburu'na saldırdı

Terör örgütü PKK, Jandarma Özel Harekat Taburu'na saldırı girişiminde bulundu. Kalabalık bir PKK'lı grubun saldırısına anında karşılık verilmesi üzerine teröristler ormanlık alana kaçtı.
ÇATIŞMA 20 DAKİKA SÜRDÜ
Tunceli Merkeze bağlı Geyiksuyu köyünde bulunan jandarma özel harekat taburu ile karakola bir grup PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı girişiminde bulunuldu. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine PKK’lı grup ormanlık alana kaçtı.
Tunceli Merkeze bağlı Geyiksuyu Jandarma Özel Harekat Taburu ile karakoluna bu akşam 17.30 sularında PKK’lı bir grup tarafından üç ayrı noktadan uzun namlulu silahlarla saldırı girişiminde bulunuldu. Tabur ve karakolda bulunan askerlerin anında karşılık vermesi üzerine yaklaşık 20 dakika süren çatışma yaşandı. Gelen ilk bilgilere göre, çatışmada, güvenlik güçlerinden ölen ya da yaralanan olmazken, saldırıyı düzenleyen PKK mensupları da ormanlık alana doğru kaçarak izlerini kaybettirdi.
Son Güncelleme: 13.10.2014 23:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.