PKK'lılar bir gecede 48 aracı kundakladı

İstanbul'da dün 48 otomobil PKK'lı kundakçılar tarafından ateşe verildi. Yakalanan 5 PKK'lı teröristin 18 yaşından küçük olduğu dikkat çekti

27 Aralık 2015 Pazar 13:40
PKK'lılar bir gecede 48 aracı kundakladı






PKK'lılar bir gecede 48 aracı kundakladı

Terör örgütü yandaşları, çözüm süreciyle birlikte ara verdiği araç kundaklama tipi saldırılarını yeniden başlattı.

PKK'lı teröristler dün gece İstanbul'un üç ilçesinde 48 araç yaktı. PKK'lı kundakçıların ellerinde bidonlar ile araçları yakarken kameralara yakalandılar.

Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa ve Sarıgazi'de dün gece terör örgütü Neronları iş başındaydı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde köşeye sıkışan kanlı terör örgütü dün gece İstanbul'da kundakçılık işine girdi.

Örgüt yandaşı kişiler Sultangazi ilçesi Yunus Emre Mahallesinde 10 araç, Gaziosmanpaşa'da 30 ve Zeytinburnu'nda 8 aracı alev alev yaktı. Kimliği belirsiz kişiler ellerinde getirdikleri benzin bidonları araçlar üzerine dökerek ateşe verdi. Kısa sürede alevlerin sardığı araçlar itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. 48 araç kullanılmaz hale geldi.

POLİS KUNDAKÇILARIN PEŞİNDE

PKK'lı neronlar araçları yaktıktan sonra kaçmaya çalışırken Zeytinbunu'nda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan bazılarının 18 yaşından küçük oldukları tespit edildi. Polis operasyonlara devam ediyor.
Son Güncelleme: 27.12.2015 13:42
Anahtar Kelimeler:
PKKZeytinburnuAraç Yakma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.