Polis, 85'lik delikanlıyı 40 yaşındaki eşinin öldürdüğünü ortaya çıkardı

07 Aralık 2012 Cuma 10:44
Polis, 85'lik delikanlıyı 40 yaşındaki eşinin öldürdüğünü ortaya çıkardı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep polisinin dikkat ve hassasiyeti, normal bir ölüm gibi görünen 85 yaşındaki Salman Şanlıdağ'ın planlı cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardı.

2 ay önce 40 yaşındaki eşi Emine Şanlıdağ ile evlenen 85 yaşındaki Salman Şanlıdağ, emekli maaşı için cinayete kurban gitti. Sevgilisi R.Ö ile plan yapan Emine Şanlıdağ, eşi için mutfağa koyduğu viski şisesinin içine çamaşır suyu kattı. Emine Şanlıdağ, bir süre sonra sevgilisi R.Ö.'yi arayarak eşinin ölmek üzere olduğunu haber verdi. Eve çağırılan 112 Acil Servis ekipleri de Salman Şanlıdağ'ın öldüğünü tespit etti. Emine Şanlıdağ ise olayın hemen ardından zehirlediği eşinin ailesini arayarak ölüm haberini verdi. Aile de Gaziantep'e gelerek, Salman Şanlıdağ'ı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde toprağa verdi.

Başka bir soruşturmanın peşinde olan ve sahte paradan sabıkası bulunan R.Ö.'yü takip eden polis, teknik takip sonucunda cinayeti çözdü. Emine Şanlıdağ, sevgilisi R.Ö. ve arkadaşı A.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zehirlenerek öldürülen yaşlı adamın mezarının açılarak otopsi yapılması bekleniyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.