Polis memurları miniklere oyuncak dağıttı

18 Ekim 2012 Perşembe 20:30
Polis memurları miniklere oyuncak dağıttı






ADIYAMAN (CİHAN)- Adıyaman Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polisler, Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Etlik'in de katılımıyla öğrencilere oyuncak dağıttı.

'Çocukların Emniyeti, Emniyetin Çocukları Projesi' başladı. Uygulamanın polis ile öğrenciler arasında kaynaşmayı sağladığını ifade eden Etlik, Öğrenciler bu sayede polisleri daha iyi tanıma fırsatı yakalayacak. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü olarak ilköğretim çocuklarımıza il merkezi ve ilçelerde oyuncak dağıtıyoruz. Amacımız çocukları bulunduğu ortama uyum sağlamaları, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı'dır. dedi.

Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak yürüttüğü proje kapsamında il merkezi, Samsat, Çelikhan, Gerger ve Kahta ilçelerinde toplam 3 bin 150 çocuğa oyuncak dağıtıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.