Prof.Şengör: Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan eşkiyaydı

Prof.Dr. Celal Şengör Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'ın eşkıya olduğunu söyledi. Şengör, Fatih Altaylı'nın sunduğu TekeTek programında 'İsrail Konsolosuru kaçırarak öldürdüler, bu bile yeterli' dedi.

17 Aralık 2015 Perşembe 08:45
Prof.Şengör: Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan eşkiyaydı






Prof.Şengör: Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan eşkiyaydı

Kenan Evren hayranı olduğunu gizlemeyen ve cenazesine çelenk yollayan tek bilim adamı olarak adından söz ettiren Prof.Dr. Celal Şengör Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'ın eşkıya olduğunu söyledi. Şengör, Fatih Altaylı'nın sunduğu TekeTek programında 'İsrail Konsolosuru kaçırarak öldürdüler, bu bile yeterli' dedi. Bir süre insan dışkısı yedirmenin işkence olmadığını söyleyerek büyük tepki çeken ardından da çark eden Şengör, Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'a yönelik sözleriyle de sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

ALTAYLI'YA KONUK OLDU

12 Eylül döneminde yapılan işkenceler konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Celal Şengör, Habertürk televizyonunda Fatih Altaylı'ya konuk oldu.

Cezaevlerinde mahkumlara insan dışkısı yedirmenin işkence olmadığını, kendisinin de yiyebileceğini söyleyen Şengör, bu kez Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan ile ilgili konuştu.
 
"DENİZ GEZMİŞ VE MAHİR ÇAYAN EŞKİYAYDI"
 
Celal Şengör, "Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan eşkiyaydı. Mahir Çayan, İsrail konsolosunu kaçırdı. Adamı elleri bağlı olarak şakağından vurup öldürdüler." dedi.
Son Güncelleme: 17.12.2015 08:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.