Rekor 'Bonzai' ele geçirildi

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:56
Rekor 'Bonzai' ele geçirildi






Operasyonda 58 kilo 650 gram bonzai (sentetik esrar) ele geçirildi. Yetkililer şu ana kadar Türkiye'de ele geçirilen en fazla bonzai miktarı olduğuna dikkat çekti.13 kişinin gözaltına alındığı operasyon kameralar tarafından da saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgüt faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. 2 aylık teknik ve fiziki takip sonucu Fatih ve Beyoğlu ilçelerinde düzenlenen operasyonda 58 kilo 650 gram bonzai, 12 kg bonzai yapımında kullanılmak üzere yavşan otu, 1 kilo 600 gram aseton, 2 adet tabanca, 57 adet fişek, 2 adet terazi ve 1 adet paketleme makinesi ele geçirildi. Konuyla ilgili 13 kişi gözaltına alındı. Zanlıların Fatih'te bulunan bir evi depo, Beyoğlu'nda bulunan bir evi ise imalathane olarak kullandıkları belirtildi.

Bu arada, ele geçirilen bonzainin Türkiye'de ele geçirilen en yüksek miktardaki sentetik esrar olduğu aktarıldı. Operasyon anı da polis kamerasınca seniy saniye kaydedildi. Görüntülerde polisin kapıyı kırması, operasyon adresine girmesi, içerde yapılan aramalar ve ele geçirilen uyuşturucu yer alıyor.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.