Rıza Çalımbay: Bütün zorluklara rağmen kazandığımız için mutluyuz

11 Aralık 2012 Salı 20:55
Rıza Çalımbay: Bütün zorluklara rağmen kazandığımız için mutluyuz






GAZİANTEP (CİHAN)- Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'u eleyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eksiklere rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Gaziantep'e eksik futbolcularla geldiklerini belirten Rıza Çalımbay, iki takım açısından da zor bir maç olacağını bildiklerini kaydetti. Çalımbay, Biz hayli bir eksikle gelmiştik. Oyun denk gidiyordu. Ne zaman Antep 10 kişi kaldı, üstünlük bize geçti. Bunu da iyi bir şekilde kullandık. Buna rağmen iyi pozisyonlar yakaladık. Rakip takım 9 kişi, 8 kişi kalsa da defans yaptıkları zaman zorlanırsın. Zorlu bir maç oldu. Tüm eksiklerimize rağmen kazandığımız için mutluyuz. İnşallah kalan maçları da iyi bir şekilde alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Gaziantepspor da 10 kişi kalmasına rağmen mükemmel bir şekilde mücadele ettiler, onları da tebrik ediyoruz, ligde başarılar diliyoruz. dedi.

Sivasspor kalecisi Milan Borjan da çok ağır bir maç oynadıklarını, rakip takımın eksik olması nedeniyle kendilerinin daha iyi oynama fırsatı yakaladıklarını söyledi. Sivassporlu oyuncu Alican Karadağ ise galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydetti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.