Rum polisi Fenerbahçe- AEL maçı için iki ayrı toplantı yaptı

18 Ekim 2012 Perşembe 12:55
Rum polisi Fenerbahçe- AEL maçı için iki ayrı toplantı yaptı






LEFKOŞA (CİHAN)- Rum polisi, UEFA Avruğa Ligi'nde Lefkoşa'nın Rum kesimindeki GSP Stadı'nda 25 Ekim Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe-AEL Limasol karşılaşmasında alınması gereken tedbirler için dün iki ayrı toplantı yaptı.

Rum Fileleftheros Bin 150 Kıbrıslı Türk Fener Maçı İçin GSP'ye... Dün İki Toplantıda Plan Tatbikatı Yapıldı başlıklı haberinde, maç öncesinde, sırasında ve sonrasında bir olay çıkmaması için çoğunluğu çevik kuvvet (MMAD) mensubu 300 polis görevlendireceğini ve dün iki ayrı toplantıda pratik meselelerin ele alındığını yazdı.

Önümüzdeki Perşembe günü işgal bölgelerinden özgür bölgelere gelecek bin 150 Kıbrıslı Türk taraftar büyük baş ağrısı. ifadesini kullanan gazete, Edindiğimiz bilgilere göre biletler halen Kıbrıslı kimliklerini gösterecek Kıbrıslı Türk taraftarlar için satışa sunuldu ancak herhangi bir değişiklik olmaması için numaralı olacak. Kıbrıslı Türkler işgal bölgelerinden otobüslerle gelecek ve maç saatinden iki saat önce statta olmaları gerekiyor. ifadelerine yer verdi.

Gazete, Lefkoşa Rum Polis Müdürlüğü'nde taraftarların denetimi, AEL taraftarlarının stada giriş güzergâhı gibi pratik meseleler için GSP makamlarının da katıldığı bir toplantı yapıldığını aktardı. Yine aynı gazete, öğleden sonra ise Rum Polis Genel Müdürlüğü'nde Mihalis Papageorgiu'nun başkanlık ettiği ikinci bir toplantıda ise polisin faaliyet planının gözden geçirildiğini kaydetti.

Habere göre, Rum Polisi Basın Sözcüsü Andreas Angelidis, Polis Genel Müdürü Papageorgiu'nun dünkü toplantıda, maçın sportif bir olgu olduğuna işaret ederek, polisin, kimsenin bunu rayından çıkartacak en küçük bir şey yapmasına izin verilmeyeceğini söylediğini belirtti.

Rum polisinin faaliyet planına göre statta, bilet ve kimlik kontrolü ile üst araması yapılacak ve iki güvenlik şeridi oluşturulacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.