Rusya beyaz et ithalatını durdurdu, peki sırada ne var ?

Suriye sınırında Rus uçağının düşürülmesinin ardından Rusya'dan ilk ticari yaptırım açıklaması geldi. Rus şirketleri 1 Aralık’tan itibaren Türkiye’den beyaz et ithalatını durdurma kararı aldı.

25 Kasım 2015 Çarşamba 11:08
Rusya beyaz et ithalatını durdurdu, peki sırada ne var ?






Suriye sınırında Rus uçağının düşürülmesinin ardından Rusya’dan ilk yaptırım geldi. Interfax ajansının açıklamasına göre, Rus şirketleri, 1 Aralık’tan itibaren Türkiye’den beyaz et ithalatını durdurma kararı aldı. Rusya Başbakanı Alexander Medvedev ise, Türk şirketlerinin Rusya’daki pazar paylarını kaybedebileceklerini belirtti.

Yapılan bu açıklamalar doğrultusunda 'sırada türk yumurtası ve domatesinin ithalatına da ambargo mu var ?' sorusunu akıllara getirdi. Aynı zamanda yaşanan bu krize paralel olarak turizmin de nasıl etkileneceği merak konusu oldu.
Son Güncelleme: 25.11.2015 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.