Sadun Bora Anısına

Çanakkale’de İçdaş Yelken Kulübü sporcuları dün hayatını kaybeden ünlü Türk denizcisi Sadun Boro anısına bugün Çanakkale Boğazı'na çiçek bıraktı.

06 Haziran 2015 Cumartesi 17:43
Sadun Bora Anısına






 

Sadun Bora Anısına

Çanakkale’de İçdaş Yelken Kulübü sporcuları dün hayatını kaybeden ünlü Türk denizcisi Sadun Boro anısına bugün Çanakkale Boğazı'na çiçek bıraktı.

İçdaş Yelken Kulübü'nde gerçekleşen anma töreni öncesinde İçdaşspor Kulübü Yelken Şube Sorumlusu Şehnaz Doğruyol, genç yelkencilere teknesiyle dünyayı dolaşan ilk Türk Denizci Sadun Boro'nun hayatı hakkında bilgi verdi. Şehnaz Doğruyol, "Bir takım bireyler vardır, cesaretleriyle yaşadıklarıyla, yaptıklarıyla ön plana çıkarlar. Sadun Boro da bunlardan bir tanesidir. Bugün onu anmak için buradayız. Birazdan denize çıkıp Sadun Boro adına boğaza çiçek bırakacağız. Başta sevgili ailesi ve sevili eşi Oda Boro ile tüm sevenlerinin başı sağolsun" dedi.

Yelken Kulübü'ndeki toplantının ardından 20 genç yelken sporcusu denize açılmadan önce kollarına bağlı siyah kurdeleler ile saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından genç yelkenciler yelkenleri ile 200 metre denize açıldı. Çanakkale Boğazı'nda bir araya gelen genç yelkenciler adına yelken sporcusu Hilal Özsoy'un (16) dün hayatını kaybeden Türk denizci Sadun Boro'nun anısına boğaza çiçek bırakması ile tören sona erdi.

Son Güncelleme: 06.06.2015 17:43
Anahtar Kelimeler:
Sadun Bora
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.