Şahinbey'de 12.12.2012 saat 12.12´de 12 çiftin nikahı kıyıldı

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:39
Şahinbey'de 12.12.2012 saat 12.12´de 12 çiftin nikahı kıyıldı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep´in Şahinbey ilçesinde evlenmek isteyen çiftler nikah tarihi olarak; 12.12.2012'i belirledi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 12 çiftin nikahını bizzat kıydı.

Nikah defterini imzalayan çiftlerin heyecanlı oldukları gözlendi. Başkan Tahmazoğlu´nun nikahını kıydığı çiftlerin nikah şahitliğini Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları Birol Ülğer ile Dursun Gökbudak yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftlerin evlilik tarihini daha kolay anımsaması adına özel gün olarak belirlenen bugün için şuana kadar nikah memurluğuna 120 çiftin başvurduğunu belirterek şöyle konuştu: Bizde 12 çiftimizin nikahını saat 12.12´de bizzat kıydık. Tüm çiftlere mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum. dedi.

Tahmazoğlu, evlilik cüzdanını verdiği çiftlere, çiçek ve gümüş işlemeli kahve fincanı takımı da hediye etti. Tören, hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.