Saldırının yaşandığı yerde incelemeler sürüyor

11 Aralık 2012 Salı 17:23
Saldırının yaşandığı yerde incelemeler sürüyor






İSTANBUL (CİHAN)- Gaziosmanpaşa´da bir polisin şehit olduğu saldırının gerçekleştiği yerde polisin incelemeleri devam ediyor. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ile Bomba imha ve inceleme ekipleri detaylı çalışma yapıyor.

Çukurçeşme Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Meydanı'nda saat 15.00 sıralarında polise silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda vücuduna 5 kurşun isabet eden polis memuru Mücahit Daştan (32) şehit oldu. Saldırıda 3 vatandaş da yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren bir kadın üzerindeki el bombası ve silahla birlikte yakalandı.

Olayın ardından polis, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı´nı emniyet şeridiyle tamamen kapattı. Olay yerinde patlamamış bomba olma ihtimaline karşı bomba imha ve inceleme ekipleri arama yaptı. Bomba uzmanı ekiplerle birlikte Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler de saldırının meydana geldiği yerde detaylı inceleme yaptı. Çalışmalar sırasında polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Bir polis helikoptere de sürekli havadan kontrol sağladı.






CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.