Samsunlu kadın çiftçiler, Growtech Antalya Tarım Fuarı´na katıldı

11 Aralık 2012 Salı 16:14
Samsunlu kadın çiftçiler, Growtech Antalya Tarım Fuarı´na katıldı






SAMSUN (CİHAN)- Samsunlu kadın çiftçiler, Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

Antalya Expo Centre´de gerçekleştirilen fuar kapsamında 'Üretimde biz de varız; tarım, kadın, örgütlenme' konulu konferansa, yurt içi ve uluslararası katılımlarla birlikte, il ve ilçe müdürlüklerinden teknik personel ve çiftçilerin katılımı sağlandı.

Program kapsamında: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı temsilen Yeliz Filiz Öztürk, Fao Türkiye Temsilcisi Dr. Ayşegül Akın, Türkiye ziraat odaları başkanlığı temsilcisi Neşe Tezer, eğitim yayın ve yayınlar dairesi başkanlığından uzman Nimet Kaleli, Japonya´dan Dr. Ryohei Hasegawa, alman kooperatifler konfederasyonu Türkiye temsilcisi Andreas Kappes konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar ve örnek kadın çiftçiler tarafından yapılan sunumlarla zenginleştirildiği konferansta, hem çiftçi kadınlarda kooperatifleşme konusunda farkındalık ve bilinç yaratma, hem de uluslararası düzeyde deneyimler paylaşıldı.

Growtech Eurasia uluslararası sera, tarım makineleri ve teknolojileri fuarı; konferans ve konukların karşılıklı bilgi alışverişinin ardından kadın çiftçilerin de iştirak ettiği bir teknik gezi ile sonlandırıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.