Sanatçı Yılmaz Köksal film çektiği Kadirli'den ev aldı

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:35
Sanatçı Yılmaz Köksal film çektiği Kadirli'den ev aldı






OSMANİYE (CİHAN)- Film çekimi için Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gelen ünlü oyuncu Yılmaz Köksal çok beğendiği ilçeden ev aldı.

Yaklaşık bir aydır Kadirli'de Sevda ve İntikam adlı sinema filmini çeken Yılmaz Köksal ve ekibi ilçeyi çok beğendi. Filmin son sahneleri, ana sponsor olan Aslan Emlak İnşaat sahibi müteahhit Bilal Artıkarslan'ın evinde çekildi. Artıkarslan'ın yaptığı siteden bir ev satın alan Köksal, Kadirli'de bir aydır film çekimi yapıyoruz. Gitmediğimiz köy hemen hemen kalmadı. Her bir köyün ayrı bir güzelliği var. Kadirli otantik bir yer. Güzelliklerine hayran kaldım. İlçe gelişmekte olan bir yer. İnsanlar sıcakkanlı. Böyle bir ilçede evim olsun istedim. Filmimizin ana sponsoru olan Aslan Emlak İnşaat sahibi Bilal Artıkarslan ile de aramızda bir dostluk gelişti. Bundan dolayı kendi sitesinden bir ev almaya karar verdim. Artık Kadirli'de benim de bir evim var. Tatil zamanlarımı Kadirli'de geçirmeyi düşünüyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.