Şantajcı tecavüz öncesi ölümle tehdit etmiş

Manisa'da başlayan tecavüz ve şantaj Konya'da sona erdi. Üniversiteli genç bir kıza tehdit ve şantajla iki yıldır tecavüz eden zanlı tutuklandı. İş ararken tecavüze uğrayan genç kız ise daha önce şikayetçi olduğu saldırgan hakkında verilen mahkeme kararını delil olarak sundu.

24 Mart 2016 Perşembe 11:52
Şantajcı tecavüz öncesi ölümle tehdit etmiş






Şantajcı tecavüz öncesi ölümle tehdit etmiş

Konya'da 20 yaşındaki üniversiteli sevgilisi S.G.'ye çıplak görüntüleriyle şandaj yaptığı iddiasıyla tutuklanan, 31 yaşındaki evli 2 çocuk babası İ.Y.'nin, genç kızı ''Ya benimsin, ya kara toprağın. Bela ise bela. Üç gün yatar gelirim ve seni öldürürüm'' diyerek tehdit ettiği öne sürüldü.

Üniversitede eğitim gören 4'üncü sınıf öğrencisi S.G.'nin şikayeti üzerine, geçen yaz ablasını ziyarete gittiği Manisa'da tanıştığı ve zamanla duygusal ve cinsel ilişki yaşadığı İ.Y., geçen salı günü Konya'da, 'Cinsel saldırı, tehdit ve şantaj' suçlamalarıyla tutuklandı.

'YA BENİMSİN, YA KARA TOPRAĞIN'

İ.Y. ile kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini belirten S.G. ifadesinde, evli olduğunu öğrenip ayrılmak istemesi üzerine, çıplak görüntüleriyle şantaj ve tehditle karşılaştığını söylediği belirtildi. İ.Y. ile internette iş ilanı ararken tanıştığını belirten S.G., ifadesinde, ''Geçtiğimiz yaz internete, iş aradığımı belirten ilan koymuştum. İlanımı gören İ.Y. de kendisinin mobilyacı olduğunu ve ona ait işyerinde çalışabileceğimi söyledi. Bunun üzerine İ.Y. ile tanıştım. Daha sonra kendi rızamla cinsel ve duygusal birliktelik yaşadık. Ancak ben evli ve iki çocuğu olduğu öğrenince ayrılmak istedim. İ.Y. buna yanaşmadı. Bana, ''Ya benimsin ya kara toprağın. Bela ise bela. Üç gün yatar gelirim ve seni öldürürüm'' dedi. Ben de korkumdan birlikte olmaya devam ettim. Beni elindeki görüntüleri babama gösteririm diye de tehdit etti'' dediği öğrenildi.

''BAŞIMA SİLAH DAYAYIP İLİŞKİYE GİRDİ''

S.G., ayrılmak istemesinden sonra İ.Y.'nin silahla ilişkiye girmeyi zorladığını ileri sürerek, ''Manisa'da iken beni kiraladığı bir eve götürdü. Burada başıma silah dayadı. Beni korkutarak cinsel ilişkiye zorladı. Kendisi hakkında Manisa'da beni rahatsız ettiği yönünde suç duyurusunda bulundum. Şahıs hakkında 6 ay süreyle yanıma yaklaşmaması yönünde tedbir kararı uygulandı. Benim kız olmadığımı babama söylemeyle tehdit ediyordu. Son olarak o gün okuluma geldi ve beni zorla araca bindirdi. Arka koltukta beni soyarak zorla birlikte oldu. O gün okula gittiğimde öğretmenlerim durumumu anladı. Onlara yaşadıklarımı anlattım. Daha sonra  polise bildirdim. Onlar da yakaladı. Cep telefonu ve flaş belleğinde beni tehdit ettiği çok sayıda görüntü mevcut" dedi.

GÖRÜNTÜLERİ KIZIN RIZASIYLA ÇEKTİM

Cep telefonunda ve flaş belleğinde bulunan görüntüleri S.G.'nin razısıyla çektiğini belirten İ.Y. ise, "S.G. ile internet üzerinden tanıştık. Ona bekar olduğumu söyledim ve aramızda ilişki başladı. Daha sonra ikimizin de istemesiyle birçok kez cinsel yoldan birlikte olduk. S.G. daha sonra evli olduğumu öğrenince ayrılmak istedi. Bir süre ayrı kaldık ve daha sonra tekrar barıştık. O gün yanına gittim. Araca bindi ve kendisiyle kiralıdığım bir aparta giderek birlikte olduk. Başına hiç bir zaman silah dayamadım. Telefonumda ve flaş belleğimde bulunan görüntüleri kendi rızasıyla çektim. Ben S.G.'yi bir sefer tehdit ettim. O da kız olmadığını babasına söylemekle idi. Cep telefonum ve flaş belleğimizde görüntülerimiz olduğu doğrudur" dedi.
Son Güncelleme: 24.03.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2016-03-25 00:56:33

bu nasıl bir iğrençlik nasıl mide bulandırıcı bir durum senin çocuğun var karın var ne istiyorsun gencecik kızdan be insafsız. sunu hadım ediceksin bir güzel sonra tecavüzcülerin yanına atıcaksın görücek orda ..