Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşüne Erzurum büyük destek verecek

11 Aralık 2012 Salı 16:14
Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşüne Erzurum büyük destek verecek






ERZURUM (CİHAN)- 5-6 Ocak tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç´ın katılımıyla düzenlenmesi planlanan Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşüne Erzurum´dan büyük bir katılım bekleniyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSHİM) etkinlikle ilgili gençlerle bir araya gelerek organizasyon için hazırlık yaptı.

5-6 Ocak´ta gerçekleşecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü'ne 3 bin Erzurumlunun yanı sıra toplam 10 bin kişinin iştirak edeceğini belirten GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, İzcilerimiz geleneksel olarak 21 Aralıkta Allahüekber Şehitlerini Anma Tırmanışı yapacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç öncülüğünde ise 05-06 Ocak 2013 tarihlerinde Sarıkamış´a 10 bin kişi ile gideceğiz ve şehitleri Anma Yürüyüşü yapacağız. Yürüyüş öncesinde 3 bin kişi Erzurum´da misafirimiz olacak dedi. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk yönetiminde Şehitleri Anma Yürüyüşü için şehirde hazırlıklar yaptıklarını belirten Çintimar, STK temsilcileri ile istişare toplantıları düzenlediklerini kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.