Sedat Laçiner FETÖ davasından sorgulanıyor; 15 kişi gözaltında

FETÖ soruşturması üniversitelere sıçradı. Bir dönemin popüler starteji dış politika uzmanı Sedat Laçiner bu sabah gözaltına alındı.

26 Aralık 2015 Cumartesi 12:10
Sedat Laçiner FETÖ davasından sorgulanıyor; 15 kişi gözaltında






Sedat Laçiner FETÖ davasından sorgulanıyor; 15 kişi gözaltında


Paralel yapılanmla ve FETÖ soruşturması kapsamında operasyonlar üniversitelere sıçradı. Bir dönemin gözde akademisyenlerinden ve uzman teorisyenler arasında adı sıkça öne çıkan Prof.Dr. Sedat Laçiner ile 15 kişi gözaltına alındı.

ÇANAKKALE'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında, aralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'in de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

15 KİŞİ GÖZALTINDA SORGULANIYOR

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah saatlerinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında çok sayıda ev ve işyerine baskın düzenledi. Operasyonda, aralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)'nin bir önceki Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner ve doktar, avukat, işadamları, yardımseverler, öğrencilerin de bulunduğu kişiler gözaltına alındı.
Ev ve işyerlerinden gözaltına alınanlar polis ekiplerince tek tek Çanakkale Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Saat 10.00 itibarıyla emniyete getirilen şüpheli sayısı 15'i buldu.
Son Güncelleme: 26.12.2015 12:12
Anahtar Kelimeler:
Sedat Laçiner Gözaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.