Şehir Bisikletleri magandaların hedefi haline geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sahilde uygulamaya koyduğu bisiklet kiralama sistemi BİSİM, magandaların hedefi haline geldi.

13 Ocak 2016 Çarşamba 19:02
Şehir Bisikletleri magandaların hedefi haline geldi






Şehir Bisikletleri magandaların hedefi haline geldi

İzmir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bisiklet kiralama sistemi BİSİM'e kimliği henüz belirsiz bir kişinin saldırısı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Saldırgan, önce kiralama işlemenin yapıldığı ekrana, ardından da park levhasıyla güvenlik kameralarına zarar verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla hizmete giren ve 31 durak, 400 bisikletle İzmirlilere sunulan BİSİM, kentte yaşayanların da yoğun ilgisini çekiyor. Ancak şehir magandaları son günlerde, çok sayıda bisiklete zarar verdi.

Son olarak geçen 6 Ocak'ta BİSİM'in Halkapınar Yunuslar'daki istasyonuna kimliği belirsiz bir kişi tarafından zarar verildi.

İstasyondaki güvenlik kameraları tarafından da görüntülerinde, saldırgan önce elektronik sistem ekranına, ardından da yerinden söktüğü park levhasıyla güvenlik kameralarına zarar veriyor.

Olayın yaşandığı gün oluşan zarar belediye ekipleri tarafından giderildi ve polis ekipleri de şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 13.01.2016 19:06
Anahtar Kelimeler:
IzmirMagandaBisim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.