Şehit cenazesi Tekirdağ'da

15 Temmuz 2011 Cuma 21:44
Şehit cenazesi Tekirdağ'da









Tekirdağ'da, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin şehit edildiği terör saldırısı protesto edildi.

Tuğlalı Park'ta toplanan ve ellerinde Türk bayrakları taşıyan Tekirdağ Ülkü Ocakları üyesi bir gurup genç, ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Her şey vatan için'' şeklinde sloganlar atarak terörü protesto etti.

Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Ferhat Ersayın, yaptığı basın açıklamasında, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin bozulamayacağını ifade etti.

Ersayın, ''Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin ve hiçbir şer odağın gücü yetmeyecektir'' dedi.

Konuşmanın ardından gurup, sloganlar atarak ülkü Ocakları binasına kadar yürüdü.

-ŞEHİT CENAZESİ TEKİRDAĞ'A GETİRİLDİ-

Şehit Jandarma Komando Er Gökhan Kaplan'ın cenazesi, Diyabakır'da yapılan törenin ardından Çorlu Askeri Havaalanına getirilen askeri uçaktan alınarak Ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'nin morguna getirildi.

Şehit cenazesinin morga getirilişinde, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Garnizon Komutanı Tuğgenaral Ömer Faruk Küçük, Tekirdağ Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan ve Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek de hazır bulundu.

Şehit babası Ahmet Kaplan (58) ve annesi Nevin Kaplan (51) da, Yörgüç Köyü'nden ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesine getirildi.

Güçlükle ayakta durdukları gözlenen Kaplan'ın annesi ve babası, hastanenin morg girişinde çocuklarının tabutuna sarılmak istedi.

Acılı aileyi, Tuğgeneral Küçük, Albay Ayan ile Çelikbilek sakinleştirdi.

Kaplan'ın, cenazesi yarın baba ocağı olan Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Yörgüç köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.