Şehit er, kaçarak evlendiği eşinin ailesiyle 15 gün sonra barışacaktı

15 Temmuz 2011 Cuma 12:42
Şehit er, kaçarak evlendiği eşinin ailesiyle 15 gün sonra barışacaktı







Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Fahrettin Aksu'nun Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki kayınpederinin evinde yas var.

Kırıkhanlı Hacer ile internetten tanışan ve kaçarak evlenen Fahrettin Aksu'nun, 15 gün sonra eşi Hacer ve 6 aylık kızları Damla'yı da alarak barışmak için geleceği Menderes Mahallesi'ndeki kayınpederinin evine şehit haberi geldi.

Kayınvalide İsmihan Doğan, yaptığı açıklamada, kızının yaklaşık iki yıl önce internetten tanıştığı Fahrettin Aksu ile kaçarak evlendiğini söyledi.

Kızıyla ve damadıyla sadece internetten ve telefonla görüştüğünü, yüz yüze bir araya gelmediklerini ifade eden kayınvalide Doğan, ''Damadım telefonla konuştuğum kadarıyla çok iyi bir insandı. Kızımla kaçarak evlenmelerinin ardından beni arayarak özür diledi. 'İzninizi almadan bir iş yaptık bizi af edin' dedi. Damadım, kızım ve torunum 15 gün sonra Kırıkhan'a gelecekti. Onlarla kucaklaşıp barışacaktık. Ancak evimize damadımın şehit haberi geldi. Çok üzgünüz'' diye konuştu.

Fransa'da çalışan ve 2 gün önce bir aylık izin için Kırıkhan'daki evine gelen kayınpeder Cemal Doğan da, kızı ve damadıyla, kaçarak evlenmelerinin ardından görüşmediğini, torunu Damla'yı da internetten gördüğünü söyledi.

Çok üzgün olduğunu belirten kayınpeder Doğan, damadının cenaze törenine katılacağını söyledi.

Doğan ailesine ziyaret eden Kaymakam Fecri Fikret Çelik, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Emniyet Müdürü Ahmet Korkmaz, başsağlığı dileğinde bulundu.

Kaymakam Çelik, kayınpeder Doğan'ın damadı Aksu'nun cenazesinin baba ocağı Erzincan'da toprağa verilmesini istediğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.