Şehit evini ziyaret eden Bakan Yazıcı: Gözü dönmüş canileri lanetliyorum

16 Ekim 2012 Salı 20:45
Şehit evini ziyaret eden Bakan Yazıcı: Gözü dönmüş canileri lanetliyorum






BURSA (CİHAN)- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen bordo bereli Tankçı Üsteğmen Aykut Köroğlu'nun evine taziye ziyaretinde bulundu. Önce baba Turhan Köroğlu, ardından bakanlık personeli olan şehidin eşi Selay Köroğlu ile görüşen Bakan Yazıcı, Katilleri, gözü dönmüş canileri lanetliyorum. Söylediğimiz hep bu. dedi.

Bursa Askeri Hastanesi'nden alınan Tankçı Üsteğmen Köroğlu'nun naaşı önce Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Bursa Müftüsü Mahmut Gündüz'ün yaptığı dua esnasında Bursa Valisi Şahabettin Harput'la beraber şehit evine gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, şehit Aykut Köroğlu'nun babası Turhan Köroğlu'na başsağlığı diledi.

Eve çıkan Bakan Yazıcı, şehidin annesi ve aynı zamanda bakanlığının personeli olan şehit eşi Selay Köroğlu'na başsağlığı dileğinde bulundu. Evin çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Yazıcı şunları kaydetti: Bir şehit daha verdik. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Katilleri, gözü dönmüş canileri lanetliyorum. Söylediğimiz hep bu. Ülkemizin birliği, bütünlüğü her şeyin önünde. Üsteğmenimiz gönüllü olarak teröristlerle ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak, vatandaşımızın yaşama hakkına saldıranları bertaraf etmek için görevini yaparken şehit olmuştur. Rahmet diliyorum. Eşi bizim bakanlığımızın personeli. Önce ailesine, sonra aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin.

Bakan Yazıcı ve beraberindekiler taziye ziyaretinin ardından cenaze namazına katılmak üzere Ulu Cami'ye geçti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.