Şenes Erzik: Konuşmam doğru olmaz

11 Temmuz 2011 Pazartesi 00:13
Şenes Erzik: Konuşmam doğru olmaz








UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanması kararıyla ilgili bir açıklama yapmasının doğru olmayacağını söyledi.

Şenes Erzik, ''Konuyla ilgili olarak konuşmam doğru olmaz'' dedi.

Açıklamayı UEFA'nın yapacağını ifade eden Erzik, ''Ben, UEFA asbaşkanıyım. Dolayısıyla bu kararla ilgili açıklama yapmam doğru olmaz. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu ve Türk futbolunun zarar görmemesi temennisinde bulundu.


Cavcav: Tutuklanmasına çok üzüldüm
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım'ın, futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanmasına çok üzüldüğünü söyledi.

Cavcav, yaptığı açıklamada, ''Amatör ruhla çalışan bir başkana böyle birşey reva görülmemeliydi'' dedi. İlhan Cavcav, Fenerbahçe'nin, Aziz Yıldırım'ın 13 yıllık başkanlığı süresince büyük başarılara imza attığını belirtti ve ''Tutuklama kararına çok üzüldüm. Fenerbahçe, onun döneminde çeşitli branşlarda büyük başarılar elde etti. Kendisine böyle bir şey reva görülmemeliydi. Bir başkan olarak durumuna çok üzüldüm. İnşallah ileriki süreçte kendisi de Fenerbahçe de temize çıkar'' diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.