Şenoba Faciası; 13 kahraman ölüme böyle gitmiş

Şırnak Şenoba'da 13 askerin şehit olduğu helikopter kazası nasıl meydana geldi? İşte TSK'nın paylaştığı video...

02 Haziran 2017 Cuma 00:55
Şenoba Faciası; 13 kahraman ölüme böyle gitmiş







Şenoba Faciası; 13 kahraman ölüme böyle gitmiş


Türkiye'yi yasa boğan Şenoba'daki helikopter faciasının ardından TSK tarafından yapılan açıklamada kazanın meydana geliş şekli ilk kez yayınlandı. Şırnak Şenoba'da 13 askerin şehit olduğu helikopter kazası nasıl meydana geldi? İşte TSK'nın paylaştığı video...

Genelkurmay Başkanlığı, dün Şırnak'ta düşen ve 13 askerin şehit olduğu helikopter kazasının nasıl gerçekleştiğine ilişkin bir video yayınladı. Cougar tipi askeri helikopter, Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesi'nden 13 askerle birlikte havalandıktan kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına çarparak düşmüştü. 

TSK, resmi internet sitesinden kazanın nasıl yaşandığını anlatan bir video yayınladı. Görüntülerde yüksek gerilim hatları yer alıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.