Serdar Duruer, EMITT Fuarı'nda Bitlis standını gezdi

28 Ocak 2013 Pazartesi 13:54
Serdar Duruer, EMITT Fuarı'nda Bitlis standını gezdi






BİTLİS (CİHAN)- Bitlis Beşminare Akademi Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Serdar Durer, İstanbul Tüyap´ta bu yıl 17´si düzenlenen Emıtt fuarındaki Bitlis standını ziyaret etti.
Yazılı kaynaklara göre 7 bin yıllık tarihi ve kültürel eserleriyle görenleri büyüleyen ve benzersiz doğal güzelliklere sahip olan Bitlis´in dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı EMITT'te tarihi ve kültürel zenginliklerini gözler önüne serildiğine vurgu yapan Serdar Durer şöyle konuştu: 17'ncisi düzenlenen fuarda; Akdeniz, Ortadoğu, Güneydoğu Avrupa ve Asya'dan gelen turizm profesyonelleri Bitlis´in büyüleyici güzelliklerini Bitlis standından temin ettikleri büyük boy fotoğraflar, kitapçıklar ve broşürlerle görme imkânı buldular. İnanıyorum ki bu çalışmalar Bitlis´e bir dönüt sağlayacaktır. Valimiz Veysel Yurdakul´un başlatmış olduğu Bitlis Nemut-Süphan Jeopark çalışmalarının bir an önce hayatiyet kazanıp bu ve benzer fuarlarda tanıtılması gerektiğini düşünüyorum. Bu ve benzer fuarlarda yer almamızı sağlayan Valimiz Veysel Yurdakul´a, İl Kültür ve Turizm İl Müdürümüze ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarına şükran ve minnet borçluyuz. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.