Serezcik, Emniyet tarafından aranıyor

Türk sineması'na adını daha küçük yaşlarda altın harflerle yazdıran "sezercik" karakterine hayat veren Sezer İnanoğlu uyuşturucu ve otomatik silah bulundurma nedeni ile polis tarafından aranıyor.

22 Ekim 2015 Perşembe 13:02
Serezcik, Emniyet tarafından aranıyor






Serezcik, Emniyet tarafından aranıyor

Türk sineması'na adını daha küçük yaşlarda altın harflerle yazdıran "sezercik" karakterine hayat veren Sezer İnanoğlu uyuşturucu ve otomatik silah bulundurma nedeni ile polis tarafından aranıyor.

Sezercik, uyuşturucu, kalaşnikof, emniyet, arama, Sezer İnanoğlu

Yargıtay, İnanoğlu hakkında ruhsatsız kaleşnikof ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından verilen 75 ay hapis cezasını onadı. İnanoğlu, her yerde aranmaya başlandı.
Sözcü’nün haberine göre, Sezer İnanoğlu hakkında yakalama kararı verildi ve İstanbul polisi, geçtiğimiz aylarda yaşam terapisti Zeynep İnanoğlu ile üçüncü kez nikah masasına oturan Sezer İnanoğlu’nu aramaya başladı.

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine 2007 yılında Sezer İnanoğlu’nun Beykoz’daki ev ile annesinin yaşadığı Bodrum’daki yazlığında arama yapmıştı. Aramalarda iki Kaleşnikof piyade tüfeği ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

Evinde yakalanan ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu nedeniyle aranırken İnanoğlu 24 Ocak 2007’de Fatih’te uygulama yapan Narkotik ekibiyle silahlı çatışmaya girmişti. Çatışma sonrası kaçan İnanğlu Şile’de jandarma timlerince yakalanmıştı. İnanoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış ve 6 ay Bayrampaşa Cezaevi’nde yatmıştı.

Evinde bulunan silahlar ve uyuşturucu nedeniyle Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan İnanoğlu’nun davası 2013’de sonuçlandı. İnanoğlu, duruşmalarda iki tüfeğin koruması G.E.’ye ait olduğunu iddia etti.

Ancak, yerel mahkeme bu beyanları inandırıcı bulmayarak ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından İnanoğlu hakkında 75 ay hapis cezası verdi. Kaleşnikofların balistik incelemesinde bir suç kaydına rastlanılmadı.

İnanoğlu, hakkında verilen 75 aylık hapis cezasını temyiz etti. Dosyaya bakan Yargıtay 8. Ceza Dairesi, Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nin kararını onadı. Onama kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Bürosu’na ulaştı. İnanoğlu 6 ay tutuklu kaldığı için infazıyla birlikte 3,5 ay daha cezaevinde yatacak.
Son Güncelleme: 22.10.2015 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.