Şiddet gören Fatma Çelik: Eşimin gözaltına alındığına sevindim

11 Aralık 2012 Salı 18:56
Şiddet gören Fatma Çelik: Eşimin gözaltına alındığına sevindim






ADANA (CİHAN)- Adana'da eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle kendini yakan özel bir temizlik firmasında çalışan 46 yaşındaki Fatma Çelik, eşi Aburrezzak Demir'in gözaltına alınmasına Sevindim, beni bu hale sokmasaydı. dedi.

Fatma Çelik, tedavi gördüğü Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu edildi. İki eli dirseğine kadar sarılı, boynu ile yüzünün bir bölümünün yandığı görülen Fatma Çelik, polisler eşliğinde hastaneden çıkarılarak ambulansa alındı. Çelik, burada eşinin gözaltına alındığını hatırlatan gazetecilere, Sevindim, beni bu hale sokmasaydı diye karşılık verdi.

Çelik, öğle saatlerinde eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle polislerin müdahalesine rağmen üzerine benzin döküp kendini ateşe vermişti. Polislerin yangın tüpü ile üzerindeki alev alan elbiseleri söndürülen Çelik, Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Bu arada, Fatma Çelik'in koruma kararının 27 Kasım'da dolduğu, yeni koruma kararı için 21 Aralık'taki duruşmayı beklediği öğrenildi.

Öte yandan Fatma Çelik'in Bana şiddet uyguladı dediği dini nikahlı eşi Abdurrazzak Demir'in Ben şiddet uygulamadım, iftira atıyor. dediği öğrenildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.