Sivas'ta düğün dönüşü kaza: 3 ölü

28 Ağustos 2012 Salı 13:21
Sivas'ta düğün dönüşü kaza: 3 ölü






Sivas'ta, yakınlarının düğün törenine katıldıktan sonra İzmir'e dönen içerisinde 14 kişinin bulunduğu Metin Doğan (37)'ın kullandığı minibüs, Eskişehir Oğlakçı köyü yakınlarında yol kenarında duran bir TIR'a arkadan çarptı. Ablasının düğününden dönen İzmirli Volkan Barış (29), dayısı Ahmet  Oğur (44) ve komşuları Dürdane Doğan da kazada yaşamını yitirdi.  
Kazada ölen Ahmet Oğur'un eşi Sema Oğur'un  İzmir Adliyesi 14. Aile Mahkemesi Müdürü olduğu öğrenildi.    
  İzmir'den Sivas'a gelin olarak giden Gülen Barış Durnagöl'ün Kayaburnu köyünde gerçekleştirilen düğününe katılan aile yakınları, tekrar İzmir'e dönmek için yola çıktı. Saat 04.00 sıralarında dönüşe geçenler arasında bulunan sürücü Metin Doğan yönetimindeki 35 UGU 58 plakalı minibüs, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine bağlı Oğlakçı köyü mevkiinde bilinmeyen bir nedenle yol kenarında park halinde bulunan Ramazan Tanrıverdioğlu'na ait 19 ED 555 plakalı TIR'a arkadan çarptı.  
Kazada, ablasının düğününden dönen ve bir kargo şirketinde çalıştığı öğrenilen Volkan Barış, İZULAŞ'ta çalışan dayısı Ahmet Oğur ve düğünlerine katıldıkları çiftin tanışmasına aracılık eden komşuları Dürdane Doğan hayatını kaybetti.  
Minibüste yaralanan sürücü Metin Doğan ile Selda Doğan, Işılay Doğan, Hikmet Barış, Zeliha Barış, Yıldız Barış, Fatma Göker, Nefise Sandıkoğlu ile Sema Oğur ve çocukları Hasan Berk Oğur ile Begüm Oğur da Ankara Polatlı'daki çevre hastanelere kaldırıldı.Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.  
Ölenler arasında bulunan Ahmet Oğur'un, İzmir Adliyesi 14. Aile Mahkemesi Müdürü olan eşi Sema Oğur ve iki çocuğunun yaralandığı öğrenildi.  
  Kazada yaşamını yitiren Volkan Barış'ın cenazesi Ehl-i Beyt Vakfı Limontepe Cemevi'nde yapılan törenin ardından Buca Kaynaklar'daki Gökdere Mezarlığı'nda defnedildi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.