Sızıntı Dergisi Darbeyi 'Sızdır'mış

Darbe girişiminin arkasında yer alan FETÖ'cü yapılanmanın en önemli yayın organlarından Sızıntı dergisinin mayıs sayısında askeri darbe adeta 'Müjdelenmiş'

23 Temmuz 2016 Cumartesi 12:16
Sızıntı Dergisi Darbeyi 'Sızdır'mış






Sızıntı Dergisi Darbeyi 'Sızdır'mış: Darbecilere müjde mesajı

Türkiye'nin 36 yıl sonra yeniden askeri cunta ile tanıştıran Gülen Müritlerinin darbe girişiminin tartışmaları devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'ni felç eden, Türk halkının askere olan sevgisini adeta sabote eden darbe girişimi, cemaatin en eski yayın organlarından Sızıntı dergisinin mayıs sayısının kapağında sembolize edildiği ortaya çıktı..



Her sayısında Masonik işaretlere büyük önem veren Sızıntı Dergisi'nin kapağında yer alan tasarım sosyal medyada ilginç yorumlara neden oldu.
Sızıntı Dergisi Mayıs sayısı kapağını Necip Fazıl Kısakürek'in şiirlerinden bir dörtlüğe ayırarak askeri üniformaya benzeyen haki renkli bir elin açtığı kapı yer aldı. Şiirde:
Aç kapıyı haber var
Ötenin ötesinden!
Dudaklarda şarkılar,
Kurtuluş bestesinden mısraları yer alırken, aralık duran kapıda kır çiçekleri ile içeriye sızan ışık ve ağaçlar göze çarpıyor.
Sosyal Medya'da vatandaşlar kapağın askeri darbeyi ima ettiğini belirtirken Gülenciler'in zerre kadar sevmediği Necip Fazıl Kısakürek'e ait şiirlere yer vermesini de dikkat çekiyorlar..
Tasarımda askeri üniformalı kişinin kurtuluş mesajı vermesini manidar bulan yorumcular, pardesünün bir zamanlar Fethullah Gülen'in fotoğraflarında yer alan pardesüye çok benzediğini iddia ettiler...
Sızıntı Dergisi'nin darbe müjdesine sosyal medyadan gelen tepkiler;
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.