Şoförden polise: Evrağı veririm, ama ceza yazdırmam

18 Ekim 2012 Perşembe 17:29
Şoförden polise: Evrağı veririm, ama ceza yazdırmam






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep'te trafik ekipleri, sivil ihbar görevlilerinin katılımıyla, toplu taşıma araçlarına yönelik kontrol uygulaması yaptı. Gün içerisinde yaklaşık 50 araç sürücüsünün trafik kurallarına uyup uymadığı kontrol edilirken, 18 kişiye cezai işlem uygulandı. Kontrollerde zaman zaman polis ile sürücüler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Bir sürücü, hatasını kabul etmeyerek, ehliyetini vermemekte diretti.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan uygulama çerçevesinde, 6 sivil ihbar görevlisi toplu taşıma araçlarına bindi. Hataları not eden görevliler, Balıklı durağında bekleyen diğer ekiplere durumu not etti. Sürücüye de verilen rapora göre cezai işlem uygulaması yapıldı. 50 araç sürücüsü bu şekilde kontrol edilirken, 18 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Bir araç da muayene süresi dolduğu için trafikten men edildi. Trafik kurallarına uyan sürücülere ise teşekkür edilerek, güzergahlarına devam edebilecekleri söylendi.

Uygulama esnasında, polis ile sürücüler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Gereksiz korna kullanımı yaptığı ve trafik akışını durdurduğu öne sürülen bir araç şoförü, kendisini denetleyen komisere, Evrağı veririm, ama ceza yazdırmam. dedi. Ehliyetini de veremeyeceğini ve cezayı kabul etmediğini söyleyen şoför, ekiplere zor anlar yaşattı. Ehliyetini vermek zorunda kalan sürücü hakkında cezai işlem yapıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.