Soğuk ve yağışlı hava geri geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Marmara bölge geneli ile Kıyı Ege’de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiğini açıkladı.

05 Şubat 2016 Cuma 08:42
Soğuk ve yağışlı hava geri geldi.






 Soğuk ve yağışlı hava geri geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Marmara bölge geneli ile Kıyı Ege’de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli  olmasının beklendiğini açıkladı.
İstanbul il genelinde yağışın  gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin edildiği belirtildi.

Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak olan yağışların  hava sıcaklığının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya’da ve Marmara’ nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli   olarak esmesinin beklendiği belirtildi.

 

Son Güncelleme: 05.02.2016 08:45
Anahtar Kelimeler:
İstanbulSoğuk Hava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.