Son Dakika Şırnak, Şırnak'ta saldırı; 2 polis şehit, 11 yaralı var

Şırnak'ta terör örgütü PKK yandaşları polis servis aracına roketli saldırı düzenledi. İlk belirlemelere göre 2 polis memuru şehit düştü.

18 Ocak 2016 Pazartesi 19:09
Son Dakika Şırnak, Şırnak'ta saldırı; 2 polis şehit, 11 yaralı var






Şırnak'ta saldırı; 2 polis şehit, 5 yaralı var

Son Dakika Şırnak; Terör örgütü PKK Şırnak'ta polis servis aracına roketli saldırı gerçekleştirdi.

Hain saldırı evine giden polis memurlarını taşıyan servis aracına isabet eden roket büyük bir gürültüyle patladı.

İlk gelen haberlere göre 2 polis memuru şehit düştü. Yaralı 3 polis memuru tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

ŞIRNAK'ta, PKK'lı teröristler polis servis aracına roketatarlı saldırı düzenledi. Saldırıda yaralıların bulunduğu belirtildi.

Saldırı bugün saat 18.30'da Şırnak'ın merkez Yeni Mahallesi'nde meydana geldi.

 
BÖLGEDE OPERASON SÜRÜOR

ŞIRNAK'ta, PKK'lı teröristlerin polis servis aracına zırh delici roketatarla düzenledikleri saldırıda 2 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı. Saldırıdan sonra kentte PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Saldırı bugün saat 18.30'da merkez Yeni Mahallesi'nde meydana geldi. PKK'lı teröristler, polis servis aracının geçişi sırasında roketatarla ateş açtı. Zırh delici roketatar mermisinin isabet ettiği servis aracı büyük hasar görürken içerisinde bulunan 5 polis yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polislerden 2'si şehit oldu. Yaralı polislerin tedavileri sürüyor. Saldırıyı düzenleyen PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürüyor.

YARALI POLİS SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Şırnak merkez Yeni Mahalle’de polisleri taşıyan servis aracına teröristlerce düzenlenen ve 2 polisin şehit olduğu roketatarlı saldırıda yaralı sayısı 11'e yükseldi. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi ve Asker Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyonun sürdüğü bölgeden silah sesleri yükseliyor.
 



Son Güncelleme: 18.01.2016 19:13
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Şırnak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET YILMAZ 2016-01-19 08:01:41

bu vahşi yaşam ne zaman son bulacak yeter artik analar ağlamasin yürekler sizlamasin temennisiyle mücadele eden bu evlatlarimiza,kardeşlerimize allah yardim etsin