Son Depremler; Manisa Saruhanlı'da deprem: 4.4

Manisa'da deprem oldu. Manisa Saruhanlı'da meydana gelen depremin şiddeti 4.4 olarak açıklandı. Geniş bir alanda hissedilen deprem yer kürenin 18 KM derinliğinde oluştu.

11 Kasım 2017 Cumartesi 12:10
Son Depremler; Manisa Saruhanlı'da deprem: 4.4






Son Depremler; Manisa Saruhanlı'da deprem: 4.4

Manisa'da deprem; Manisa Saruhanlı ilçesi 4.4 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Merkes üssü Çaltepe köyü olarak ilan edilen deprem yerin 18.6 KM derinliğinde oluştu.


Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.4 olarak açıklandı. Depremin merkez üssü ise Çaltepe olarak açıklandı. Saat 11.56'da meydana gelen deprem çok geniş bir alanda hissedildi.

MANİSA'DA DEPREM


Manisa öğle saatlerinde meydana gelen depremle sallandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre aynı deprem kuşağında daha önce de kırılmalar olmuştu.  Merkez üssü Saruhanlı olarak ilan edilen deprem Hatıplar, Saruhanlı, Mütevelli, Manisa, Seklik, Akhisar, Recepli, Avdal ve Manisa il merkezinde yoğun olarak hissedildi.

Son Güncelleme: 11.11.2017 12:17
Anahtar Kelimeler:
Son Depremler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.