Sosyal medya fenomenlerine uyuştucu operasyonu

Sosyal medyanın muhalif isimlerine 'uyuşturucu kullanımını övmekten' operasyon başlatıldı. Aralarında Pucca adıyla bilinen kadın yazar Pınar Karagöz'ün de aralarında bulunduğu 4 kişinin sorgusu sürüyor.

01 Ekim 2018 Pazartesi 14:15
Sosyal medya fenomenlerine uyuştucu operasyonu






Sosyal medya fenomenlerine uyuştucu operasyonu


İstanbul Polisi Narkotik Şube dedektifleri. sosyal medya üstünden uyuşturucuyu övdükleri gerekçesiyle ünlü fenomenleri gözaltına aldı. Ancak Pucca'nın profilini, mesajlarını inceleyen hayranları 'Ne zaman övmüş, o bir anne' diyerek tepkisini dile getirdi. Bir takipçisi ise Pucca'ya ait olduğunu öne sürdüğü  


PuCCa @PuCCaa "zenginlik böle bişi işte "ben fakir diilim esrar içmiyorum,beni o çulsuz otçularla karıştırmayın ben superstarım koko çekerim" tarkan kafası sözünü paylaştı.

KİMLER GÖZALTINDA 

Sosyal Medya üstünde yüz binlerce kişilik hayran kitlesine uyuşturucuyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan Pucca, Şam ve Burry Soprano adlı kullanıcıların sorgusu sürüyor. 


Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 5 ilde 'sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu övmek' suçlamasıyla operasyon başlatıldı.

İSTANBUL'DA 4 FENOMEN GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonun İstanbul ayağında 'Pucca' adıyla bilinen Pınar Karagöz, bir milyon takipçili Youtuber Ali Muhsin Atam, Şam lakaplı rapçi Şamil Kürşad Oymak, Burry Soprana lakaplı rapçi Burak Aydoğduoğlu gözaltına alındı.

Sosyal medya üzerinden yüzbinlerce hayran kitlesine sahip olan fenomenlerin paylaştığı içeriklerde 'uyuşturucuyu övdükleri' öne sürüldü. Sabah saatlerinde gözaltına alınan 4 kişinin sorgusu İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sürüyor.

Son Güncelleme: 01.10.2018 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.