Sultangazi'de düdüklü tencere içinden bomba çıktı

Terör örgütü yandaşlarının İstanbul'da kanalizasyon mazgalı altına tuzakladığı bomba vatandaşların dikkati sayesinde farkedildi. Düdüklü tencere içine konulan bomba gece yarısı patlatıldı.

16 Nisan 2016 Cumartesi 04:05
Sultangazi'de düdüklü tencere içinden bomba çıktı






Sultangazi'de düdüklü tencere içinden bomba çıktı

Sultangazi'de cadde üzerindeki mazgalın altına patlayıcı madde koyularak yerleştirilen düdüklü tencere, vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından patlatılarak imha edildi. İmha edilen tencerede polis inceleme yaparken olası bir faciada önlenmiş oldu.

HOCA AHMET YESEVİ CADDESİ'NDE HARAKETLİ SAATLER

Olay , gece yarısı saat 00.30 sıralarında Sultangazi 50. Yıl Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde cadde üzerinde yürüyen bir vatandaş, mazgalın içerisinde bir tencere gördü. Vatandaş bunun üzerine 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, mazgalda tencereyi görmesi üzerine durumu bomba imha uzmanlarına bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen uzman ekipler koruyucu kıyafetlerini giydi. Bu esnada polis de güvenlik şeridi çekerek caddeyi çift taraflı yaya ve araç trafiğine kapattı. Ardından uzman ekip mazgalın içerisine fünye bıraktı. Çevre güvenliğinin alınmasının ardından uzman ekip fünyeyi kontrollü bir şekilde patlattı.

TENCERENİN İÇERİSİNDEN PATLAYICI MADDE ÇIKTI

Büyük bir gürültü ile fünyenin patlatılmasının ardından tencerenin içerisindeki patlayıcı madde imha edildi. Tencerenin imha edilmesinin ardından olay yerine gelen inceleme ekipleri, tencere de inceleme yaparak delil topladı. Yapılan incelemenin ardından toplanan numuneler Bomba İmha Müdürlüğü’ne götürüldü. Öte yandan polis içerisinden patlayıcı çıkan bombayı yerleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı.
Son Güncelleme: 16.04.2016 04:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.