Sümeyye Erdoğan Tarabya Köşkü'nde nişanlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan bugün evliliğe ilk adımı atıyor. Sümeyye Erdoğan'ın nişan töreni Tarabya Köşkü'nde

12 Mart 2016 Cumartesi 18:00
Sümeyye Erdoğan Tarabya Köşkü'nde nişanlanıyor






Sümeyye Erdoğan Tarabya Köşkü'nde nişanlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan bugün nişanlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan bugün Baykar Makina'nın sahibi Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile nişanlanıyor. Nişan töreni Tarabya Köşkü'nde yapılacak. Geceyi Tarabya Köşkünde geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan son hazırlıkları gözden geçirdi. Nişan koşuşturması da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden çıkarak, Kısıklı'daki evine geçti. Erdoğan'ın aile üyeleriyle birlikte akşam saatlerinde yeniden Tarabya Köşkü'ne dönmesi ve nişanın iki aile arasında yapılması bekleniyor.



Son Güncelleme: 12.03.2016 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.