Sunta fabrikası alev alev yandı

24 Ocak 2012 Salı 10:44
Sunta fabrikası alev alev yandı






 Kartal'da bir fabrikada elektrik kontağından yangın çıktı. Tahta parçaları ve talaşın tutuşması sonucu yangın kısa sürede büyüyerek bütün farikayı sardı. Alevlerin teslim aldığı fabrika, yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Orta Mahalle Timurlenk Sokak üzerinde bulunan sunta fabrikasında saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın kısa sürede büyüdü ve tahta parçaları ile talaşların tutuşması sebebiyle bütün fabrikayı sardı. Fabrikada çalışan işçiler kendi imkanları ile yangına müdahale etmeye çalıştı ancak yangını söndürmek kolay olmadı. Olay yerine Kartal itfaiyesi sevk edildi. Ekipler yangını söndürmekte yetersiz kalınca Kadıköy, Maltepe ve Pendik'ten takviye gönderildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı ancak fabrika kullanılamaz hale geldi.  Sabaha karşı alevlere teslim olan sunta fabrikasından geriye tek katlı binanın iskeleti kaldı. 
Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen işçilere sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.