Sur, Silvan, Cizre ve Silopi'de Süperme Operasyonu: Öldürülen terörist sayısı 23'e çıktı

Diyarbakır Sur, Şırnak'ın Cizre, Silopi ve Silvan ilçelerinde yürütülen operasyonlara 10 bin güvenlik görevlisi katılıyor. Süpürme operasyonunun ikinci gününde öldürülen terörist sayısının 23'e ulaştığı bildiriliyor.

17 Aralık 2015 Perşembe 01:24
Sur, Silvan, Cizre ve Silopi'de Süperme Operasyonu: Öldürülen terörist sayısı 23'e çıktı






Sur, Silvan, Cizre ve Silopi'de Süperme Operasyonu: Öldürülen terörist sayısı 23'e çıktı

Terör örgütünün şehir merkezlerinde iç savaş çıkarmak için yürüttüğü kirli tezagahı Mehmetçik bozuyor. TSK'nın sehir içi terörist eylemlere yönelik eğittiği 10 bin askerin katıldığı süpürme operasyonun ikinci gününde, Silopi, Silvan, Cizre ve Sur'da 23 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Cizre'de son durum, Cizre Haberleri, Cizre sokağa çıkma yasağı. Diyarbakır'da son durum, Silopi Son durum

SÜPÜRME OPERASYONU'NA 10 BİN ASKER KATILIYOR

Diyarbakır ve Şırnak'ın ilçelerinde yürütülen operasyonda 10 bin güvenlik görevlisi yer alıyor. Helikopterler ve tankların da destek verdiği harekatın ilk gününde 11 terörist etkisiz hale getirilmişti. PKK'ya yönelik operasyonunun ikinci gününde ise öldürülen terörist sayısının 23'e çıktığı öğrenildi.

PKK'nın çatışmaları şehir merkezlerine taşıması ile hükümet etkin bir mücadeleyi devreye soktu. Davutoğlu'nun gerekirse ev eve temizlenecek dediği operasyonlar Silopi, Silvan, Cizre ve Sur'da etkin bir şekilde yürütülüyor. Operasyonlar Ankara'da güvenlik birimlerinde oluşturulan merkezlerden de anlık olarak takip ediliyor.

Yaklaşık 10 bin güvenlik görevlisinin katıldığı büyük PKK operasyonunun ikinci gününde öldürülen PKK'lı sayısı 23'e çıktı. Son 48 saatte 22 terörist Cizre'de, bir terörist ise Silopi'de öldürüldü.

OPERASYONLAR DÜN GECE BAŞLADI

Dün gece 23:00'de başlayan operasyonlarda, Isparta, Bolu ve Sivas'taki komando birliklerinin yanı sıra PÖH timlerinin meskun mahallerdeki operasyonlarında JÖH timleri de yer almaya başladı.

İLK GECE 11 TERÖRİST

Süpürme operasyonun ilk gecesinde biri Roket kullanıcısı ve biri de kanas kullanıcısı toplam 11 PKK'lı öldürülmüştü.
Son Güncelleme: 17.12.2015 01:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.