Suşehri Ufuk Pansiyonu hizmete başladı

17 Ekim 2012 Çarşamba 14:05
Suşehri Ufuk Pansiyonu hizmete başladı






SİVAS (CİHAN)- Sivas'ın Suşehri ilçesi, Gönüloğlu Mahallesi Sivas Caddesi üzerinde bulunan bir binada Ufuk Pansiyonu hizmete başladı.

Pansiyon muhasebecisi Gökhan Aydın, Kapasitemiz 50 kişiliktir. Şuan 40 kişiye hizmet veriyoruz. Pansiyonumuz 2 katlı olup odalarımız 2 ve 4'er kişilikten oluşmakta. Genel olarak Şehir dışından okumak için ilçeye gelen ortaöğretim ve üniversite öğrencilerimiz tercih ediyor. Pansiyon olarak herkese açığız, rahat, hijyenik, sıcak bir ortam oluşturmak istedik. Pansiyonumuzun konforu ve vereceğimiz hizmet için fiyatlarımız oldukça da ekonomik. Amacımız para kazanmak değil, öncelikle dost, insan kazanmaktır. diye konuştu.

2 katlı pansiyonun her katında oturma, çalışma, etüt odaları, televizyon izleme ve dinlenme bölümü, 24 saat sıcak su ile sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri veriliyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.