Taksim'de gençler yeni yıla kartopu oynayarak girdi

Yeni yıl coşkusu İstanbul'da sokaklara taştı. Kar yağışı ile birlikte binlerce kar Taksim ve Bağdat Caddesi'nde kar topu oynayarak yeni yıla girdi. İstiklal Caddesi'nde havada kar topları uçuştu

01 Ocak 2016 Cuma 02:14
Taksim'de gençler yeni yıla kartopu oynayarak girdi






Taksim'de gençler yeni yıla kartopu oynayarak girdi

Taksim’de yeni yıl coşkusu, kar yağışının da etkisiyle sönük geçti. Taksim Anıtı çevresinde toplanan çoğunluğu Suriyelilerden oluşan grup, yeni yılı kartopu savaşıyla karşıladı.
Taksim’de yeni yıl coşkusu, geçtiğimiz yıllara göre sönük yaşandı.

Çoğunluğu Suriyelilerden oluşan yüzlerce kişi, Taksim Anıtı çevresinde toplandı. Çalınan davul eşliğinde dans eden Suriyeliler, yeni yılı bekledi. Saatlerin 00.00’ı göstermesiyle Taksim’de toplananlar da coşkuyla yeni yılı karşıladı. Yüzlerce vatandaşın birbirine kar topu savaşı yaparak yeni yılı karşılaması, renkli görüntüler oluşturdu.

BAĞDAT CADDESİ'NDE KAR EĞLENCESİ

Bağdat Caddesi'nde yeni yıl coşkusu yaşandı. Vatandaşlar kar altında şarkılar eşliğinde oynayarak yeni yıla 'merhaba' dedi.
Anadolu yakasında kutlamaların adresi her yıl olduğu gibi bu yıl da Bağdat Caddesi oldu. Kar yağışı nedeniyle ilginin az olduğu kutlamalara katılan vatandaşlar yeni yıl coşkusunu yaşadı. Yağan kara aldırmadan keyifli vakit geçiren vatandaşlar kar altında selfie çekti. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise vatandaşlar birbiriyle kucaklaşarak, yeni yılı kutladı. Şarkılar eşliğinde oynayan vatandaşlar, herkese mutlu yıllar diledi.
Bağdat Caddesi'ndeki yılbaşı kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu.


Son Güncelleme: 01.01.2016 02:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.